top of page
31541-F001185-e25_93_adrenalin_na_soci_o

moja pustolovska zgodba

Vsaka dobra zgodba ima kanček pustolovščin. Bodite Robin Hood,  srce kralja Richarda Leva, princesa Mulan ali Elsa ali materi koli drug junak. Premagajte svoje strahove ali se odpravite osvojit srce ljubljene osebe.

Vaša dogodivščina se začne tukaj.

Adrenalinski šport boste doživeli v zraku, vodi in na zemlji. Za adrenalinsko zabavo bodo poskrbeli Tandem padalstvo, Zip line skozi največji čebelnjak v Sloveniji, DOOPLEK WAKEPARK, Aquapark Dooplek, PohorJet - poletno sankališče, Monster Roller, Bike Park Pohorje, rafting po reki Soči - eden najboljših rafting izkušnje v Evropi., canyoning, bungee jumping - ena najlepših lokacij bungee jumpinga v Evropi, Adrenalinski park Soča Fun Park, Active Koper - park vodnih športov in WINDSURF-ing. Adrenalinsko zabavo pa bodo spremljale tradicionalne slovenske jedi.

 

Vključeno: 

* 7 nočitev z zajtrkom v hotelih s 3- mi zvezdicami

* Prehrana (kosilo in večerja), ki jih bomo prilagodili poti

* Vztopnice in vozovnice glede na načrt potovanja

* Najem opreme po načrtu potovanja

*Turistična taksa

* Prevoz

*Turistični vodnik

160535-F010722-lendava_vinarium_pomlad_j

1. dan

 

Sprejem na letališču in prijava ob  prihodu v hotel Cubis, kjer se namestite. Proti večeru bomo obiskali stolp Vinarium, ki s svojimi 53,5 m ponuja čudovit 360 ° pogled na barvito pokrajino, od Lendavskih goric, kjer stolp ponosno stoji, pa vse do porečja reke Mure, ki vključuje čudovit razgled na nižine in hribe Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.

Po obisku sledi večerja v domači gostilni v Lendavi in vrnitev v hotel.

wakepark_dooplek_maribor_pohorje_sloveni

2. dan

 

Zajtrk v hotelu, dan pa boste nato začeli z obiskom posestva Sončni raj, kjer Zip line ČEBELJI LET ("PČELE LETE") na posestvu ponuja 340 metrov dvojnega preleta nad travniškimi rastlinami in če čebele dosežejo povprečno 24 mph, boste vi na svojem letu dosegli do 40 mph. Poleg adrenalinske pustolovščine se boste odpravili skozi Medeni park (“Medeni park”), kjer vas bodo vodili do enega največjih čebelnjakov v Sloveniji. Pokazali vam bodo tudi, kje sejejo industrijsko konopljo in razložili celotno zgodbo in zdravilne učinke te čudovite rastline. Kosilo v tradicionalni slovenski restavraciji v Mariboru.

 

Po odhodu v DOOPLEK WAKEPARK, prvi poln wake park v Sloveniji, kjer lahko uživate v deskanju in smučanju na vodi. V vodnem parku Doplek lahko poskusite tudi največji trampolin v Sloveniji, 5 metrov visok tobogan, kletko za hrčke in še veliko več. Večerja v tradicionalni slovenski restavraciji v Mariborun nato pa sledi vrnitev v hotel in nočitev.

168830-F013328-krvavec_kolesarjenje_jost

3. dan

 

Po zajtrku v hotelu odhod na Pohorje, kjer se zabava začne pri PohorJetu, na poletnem sankališču. Udobno se namestite na sani, pripnite si varnostni pas in uživajte v edinstvenem adrenalinskem spustu (3 vožnje).

 

Proga ponuja noro kombinacijo sprintov, zavojev in spustov.

Obstaja tudi Monster Roller, večji skuter s širokim kolesom grobega profila, posebej zasnovan za adrenalinske terene, poskusite drzen spust v dolino, po poteh ali izven njih (1 vožnja).

 

Kosilo vam bodo postregli v tradicionalni slovenski restavraciji. Dan se nadaljuje do Bike Parka Pohorje, kjer vas čakajo gorska kolesa za spust po hribih. Bike Park je nepozabno doživetje za vse navdušence gorskega kolesarjenja. Izberite eno od treh stez, začutite adrenalin, premaknite meje svojega poguma in spretnosti ob spustu. Večerja v tradicionalni, nekdanji jugoslovanski restavraciji, pozneje pa se vrnete v hotel.

183846093.jpg

4. dan

 

Zjutraj po zajtrku se odjavimo iz hotela in pot nadaljujemo proti  Mariboru, kjer vas čaka Tandemsko padalstvo. Med letom lahko uživate v panoramskem pogledu, na določeni višini, pa se premaknete proti vratom letala in akcija se začne!

 

Očarajo vas nepopisni občutki in adrenalin in fascinantna vožnja po obzorju s čudovitimi razgledi. Na koncu pridobite diplomo in po želji še video posnetek vašega skoka, ki vam bo za vedno ostal v čudovitem spominu.

Proti večeru se odpravimo v MD Kamnik, kjer vas čaka tudi večerja.

157604-F009928-matjaz_jug_soca_outdoor_f

5. dan

 

 

Po zajtrku v hotelu odhod v Bovec, kjer boste začeli z vodnim avanturističnim raftingom - vožnjo z gumijastim splavom po divjih vodah.

 

Reka Soča ponuja eno najboljših rafting izkušenj v Evropi, vodna adrenalinska zabava v neokrnjeni naravi je zagotovljena!

 

Kosilo v tradicionalni slovenski restavraciji. Po kosilu boste nadaljevali z adrenalinskim zabavnim soteskanjem. Hodite, plavajte, skačite in se spustite po strugah alpskih hudournikov. Kot velik vodni park s skalnatimi tobogani, kjer odkrivate svet čudovitih slapov! Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

157430-F009890-the_supporter_23-photo-m.

6. dan

 

Po zajtrku se odjavite iz hotela in pot nadaljujete v Solkan, kjer vas čaka presežek adrenalina in tresenje telesa. Bungee jumping z mostu Solkan (visok 55 m), ki prečka smaragdno zeleno reko Sočo.

To je ena najlepših lokacij bungee jumpinga v Evropi, pozneje sledi kosilo v tradicionalni slovenski restavraciji. Po kosilu pa boste dan nadaljevali v Adrenalinskem parku Soča Fun Park, ki je namenjen vsem, ki si želijo avanture in zabave. Tukaj se avantura začne s prečkanjem reke Soče s splavom, vi pa nadaljujete po oranžnem, zelenem, modrem in rdečem polju pustolovskega parka. Na koncu se spustimo 300 m, Zip line od začetka do konca brega reke Soče, na nadmorski višini 40 m. Pozneje pa odhajate proti slovenski obali v hotel Rezidenca Ortus, kjer so vam pripravili velrjo in uredili udobna ležišča.

157427-F009889-the_supporter_20-photo-m.

7. dan

 

Po zajtrku v hotelu, sledi odhod v Koper, kjer boste začeli z vodno zabavo v parku vodnih športov - Active Koper.

 

Izbirate lahko med neomejeno uporabo Supa, kajaka, vodnega kolesa, pedalina in vstopom v vodni park v 4 urah.

 

Čaka vas kosilo v tradicionalni slovenski restavraciji. Popoldne se vodna zabava nadaljuje z WINDSURF-om z izposojeno opremo in 1-urni tečaj, dan boste nadaljevali z prostim časom za raziskovanjem skrivnostnih ulic in občudovanjem čudovite arhitekture. Dan boste zaključili z večerjo in odhodom v hotel.

171825-F013672-081957_sto_aktivnosti_v_i

8. dan

Po zajtrku v hotelu odjava in prevoz nazaj na letališče.

 

bottom of page