top of page
Img_00000554.jpg

kraljevsko razvajeni

Nekoč je v Sloveniji živela zelo razvajena kraljična, zmeraj se je prepuščala užitkom in uživala v življenju in vsem, kar je ponujalo njeno malo zeleno kraljestvo. Tudi vas lahko kraljevsko razvajamo ob tem, ko bomo skupaj odkrili največji zaklad, ki ga ponuja življenje - zdravje.

Kakovostno in zdravo življenje pomeni, da smo v ravnovesju, v sozvočju z naravo in imamo zdrav življenjski slog. Naša osebna odgovornost je, da skrbimo zase in si privoščimo dober počitek za telo.

 

Mirna narava, zdrava prehrana in zelena okolica, sproščujoči wellness centri in različne masaže vam bodo povrnili vitalnost.

 

V 8 dneh boste lahko:

  •  Uravnovesili svoje telo, nabrali nove energije, izboljšali kakovost življenja in pomladili svoj videz.

  • Po preživetem dnevu v gozdu se boste sprostili in izurili poznavanje tehnik za obvladovanje stresa, ki jih lahko uporabljate v vsakdanjem življenju.

  • Prepustite se razvajanju in obnovite energijo stran od vsakdanjega življenja v edinstvenem naravnem zdravilišču Lepa Vida

  • Naj harmonični zvoki posod umirijo dušo.

  • Poskusite s solno terapijo, ki je ena najučinkovitejših metod za kožo, nos in pljuča

  • Ste že kdaj lebdeli? Z nami bo to preprosto, spoznali boste najučinkovitejšo metodo proti stresu.

 

 Vključeno:

* Transfer od in do letališča

* 7 nočitev z zajtrkom v hotelih s 3- mi zvedicami

* Turistična taksa

* Obroki (kosilo in večerja), ki jih bomo prilagodili poti

* Vstopnine z načrtom potovanja

 

Ni vključen:

 * Pijače

* Letalske karte

 

Zdravje ni pogoj, je način življenja, ki krepi telo in duha… Z nami lahko živite to filozofijo. Se nam boste pridružili?

160535-F010722-lendava_vinarium_pomlad_j

1. dan

  

Prihod v hotel CUBIS in nastanitev.

Večerja v eni od bližnjih restavracij.

151734-F008147-maribor_trta_jost_gantar_

2. dan

 

Po zajtrku se bomo odpravili v Maribor v Solno sobo, kjer boste preizkusili odlično solno terapijo.

Glavna naloga suhega solnega aerosola je čiščenje in razkuževanje dihal in kože.

Po okusnem kosilu se boste vrnili v hotel Lendava, neposredno ob hotelskem kompleksu Term Lendava je park, poln sproščujoče in zdravilne energije. Sprehod po njegovih energijskih točkah vam bo povrnil vitalnost in izboljšal počutje, hkrati pa ugodno vplival na nekatere zdravstvene težave.

F001051-iztok_medja_terme_olimia_orig_jp

3. dan

 

Po zajtrku se bomo odpravili v Wellness Orhidelia.

Orhidelia je pred več kot desetletjem odprla svoja vrata v svet užitkov, v svet, kjer se narava in arhitektura pomešata v simbiozo. Vaš obisk vključuje kopanje in savne v Wellness centru Orhidelija in Termalija, kosilo v restavraciji Pomum in edinstveno masažo, ki je plod znanja vrhunskih maserjev in fizioterapevtov.Ta je rezultat celovitega razumevanja človeškega telesa in ravnovesja po  Yingu in Yangu, zvečer pa odhajte v hotel MD Kamnik.

Image by Art Rachen

4. dan

 

Po zajtrku se boste odpravili proti Pustolovskemu parku Geos in uživali v objemu gozda. Tam se boste sprehodili, izvajali dihalne vaje, preizkušali tehnike obvladovanja stresa, se sprehajali po gozdnih senzoričnih poteh, razvijali čute in pili čaj iz skrbno izbranih sezonskih rož, ki krepijo imunski sistem.

Sveži in prerojeni se boste nato odpeljali do Mozirja, kjer vas čaka kosilo.

Po kosilu smo za vas pripravili razkošno medeno masažo, kjer med kot glavna sestavina ohranja elastičnosti kože in zavira proces staranja. Po masaži se koža obnovi in ostne gladka in sveža.

Med deluje kot čudežni eliksir mladosti, ki neguje vašo kožo. Medena masaža je priporočljiva pri glavobolu, depresiji, težavah s spanjem in kronični utrujenosti.

Zvečer pa se boste odpravili na večerjo v eno od bližnjih restavracij.

SLIKE_UHAN_099-big.jpg

5. dan

 

Po zajtrku se bomo odpravili proti Sunny Studio Wellnessu, kjer koncept tretmajev združuje temelje tehnik po vsem svetu s sodobnimi pristopi in namenom: uskladiti notranjo in zunanjo lepoto vašega telesa.

Tam boste cel dan preživeli sproščujoče v svetu savn, po večerji se bomo odpravili nazaj v hotel.

ff.jpg?1591091374.jpg

6. dan

 

Po zajtrku se bomo odpravili v lebdečo komoro, ki je sproščujoče, varno in udobno mesto, kjer lahko dosežete najkakovostnejša stanja zavesti.

Komora vam daje popoln mir, sprostitev, odpravlja utrujenost, deluje protistresno in protibolečinsko ter vas napolni z energijo. Po okusnem kosilu pot nadaljujemo na zvočno terapijo.To je vse pogostejša oblika alternativnega zdravljenja, saj se vedno več ljudi zaveda, da lahko zvok s svojimi vibracijami zlahka razbije blokade in travme. Proti večeru pa se bomo preselili v Ankaran.

97561-F004471-piran_9794_zgodbarjenje_st

7. dan

 

Zjutraj po zajtrku se bomo odpravili v Bio Energy Park Salinera, ki se nahaja na slovenski obali. Energijski park zajema 12 energijskih točk, ki pozitivno vplivajo na izboljšanje duševnega in fizičnega počutja. Hoja in meditacija ali samo sedenje v parku prebudi vaše telo, zbistri misli in vas poveže z občutkom hvaležnosti in pozitivnih misli.

TUkaj ne bomo pozabili na okusno morsko kosilo v bližnji restavraciji.

Po kosilu se odpravimo do Lepe Vide, kjer smo pripravili tradicionalno talaso terapijo v čudovitem naravnem okolju sredi solnih polj.

171825-F013672-081957_sto_aktivnosti_v_i

8. dan

 

Zajtrk in odhod.

bottom of page